De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Flexibel hrm-beleid in de cultuur Welkom bij. Flexibel hrm-beleid in de cultuur Programma Context Sectorplan Cultuur Kennismaken via stellingen Presentatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Flexibel hrm-beleid in de cultuur Welkom bij. Flexibel hrm-beleid in de cultuur Programma Context Sectorplan Cultuur Kennismaken via stellingen Presentatie."— Transcript van de presentatie:

1 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Welkom bij

2 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Programma Context Sectorplan Cultuur Kennismaken via stellingen Presentatie eerste uitkomsten onderzoek Bespreken vraagstukken in groepjes Aanbod Hrm check en trainingen

3 Projectpartners

4 8 maatregelen voor duurzame inzetbaarheid in de cultuursector 1.Leerwerkplekken voor 100 recent afgestudeerde, werkloze jongeren te creëren, zowel binnen als buiten de cultuursector 2.Personeelspoule voor 50 oudere werknemers: via een digitale voorziening koppeling werkzoekenden en banen 3.Arbeidsmobiliteit van 400 (aanstaande) werkloze of werkzoekende kunstenaars en werknemers van culturele instellingen op weg naar een nieuwe baan 4.Herinrichting van scholingsfaciliteiten in digitale omgeving voor dansers en podiumkunstenaars aan het einde van hun carrière 5.Scholing van 1.875 deelnemers op het gebied van ondernemerschap 6.Om- en bijscholing van 50 uitvoerende kunstenaars aan het einde van hun podiumloopbaan 7.Loopbaancheck en –advies voor 1.675 werknemers en zzp’ers; 8.Impuls aan HRM-beleid van voornamelijk kleinere culturele instellingen

5 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Stellingen

6 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Presentatie resultaten onderzoek

7 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Vraagstukken in groepjes

8 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Wilt u ook uw hr versterken? Maak dan gebruik van HR check en trainingen Bestaat uit: Digitale algemene vragenlijst Gesprek om status van uw hr door te nemen Na dit gesprek heeft u een helder beeld van waar de sterke kanten zitten en waar verbetering nodig is Trainingen: open en op maat, bijv.: functioneren en beoordelen, flexibilisering en contracten, personeelsplanning, etc.

9 Flexibel hrm-beleid in de cultuur Meer weten over de mogelijkheden? Kom naar de Cult Space van Sectorplan Cultuur (7)


Download ppt "Flexibel hrm-beleid in de cultuur Welkom bij. Flexibel hrm-beleid in de cultuur Programma Context Sectorplan Cultuur Kennismaken via stellingen Presentatie."

Verwante presentaties


Ads door Google