De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er bloeit iets op! Kerstproject 2015. Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er bloeit iets op! Kerstproject 2015. Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht."— Transcript van de presentatie:

1 Er bloeit iets op! Kerstproject 2015

2 Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht is weer opnieuw gaan bloeien in ‘t midden van de nacht.

3 Die roos van ons verlangen, dat uitverkoren zaad, is door een maagd ontvangen uit Gods verborgen raad. Maria was bereid, toen Gabriel haar groette in ‘t midden van de tijd.

4 Die bloem van Gods behagen heeft, naar Jesaja sprak, de winterkou verdragen als allerdorste tak. O roos als bloed zo rood, God komt zijn volk bezoeken in ‘t midden van de dood.

5

6 Wees gegroet!

7 Er is een licht ontstoken waar alles donker is. Er is een bloem ontsproten waar grond bevroren is En blad voor blad ontluikt een roos van Gods genade Licht in de duisternis

8

9 Meisje uit Nazareth Door God apart gezet Hij zond een engel vanaf Zijn troon Die haar de boodschap bracht Ik heb aan jou gedacht Jij zult de moeder zijn van Mijn Zoon Hij zei Wees gegroet (ave Maria) Wees niet bevreesd (ave Maria) Wees vervuld van Mijn Geest

10 Toen zei Maria stil Ik wil als God het wil Dat het gebeuren zal naar Zijn woord Ging toen uit Nazareth Naar nicht Elisabeth Die had van God al het nieuws gehoord Ze zei Wees gegroet O wat een eer Jij wordt de moeder van mijn Heer

11 Later in Bethlehem Vonden de herders Hem 't Kind van Maria Gods eigen Zoon Net als die herders toen Willen wij 't zelfde doen Buigen voor Jezus met eerbetoon Zoon van God (Zoon van Maria) Maak ons rein Laat ons als Maria zijn

12


Download ppt "Er bloeit iets op! Kerstproject 2015. Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht."

Verwante presentaties


Ads door Google