De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare."— Transcript van de presentatie:

1 Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst.

2

3 Lukas 2 vers 1-20 Maria bracht een zoon ter wereld en legde hem in een voederbak. Opeens stond er een engel bij de herders in het veld en het stralende licht van de Heer was om hen heen en de engel zei: “De redder van de mensen is geboren, hij is de Messias, de Heer. ”

4

5 God is naar de aarde toe gekomen en is in Jezus mens geworden, geboren uit een vrouw.

6


Download ppt "Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare."

Verwante presentaties


Ads door Google