De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf."— Transcript van de presentatie:

1 -Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf. -Open “mxconfig.exe”

2 -selecteer het “mx.mcf” bestand dat bewerkt moet worden, deze wordt meegeleverd in de centrale, en kan kopieert worden naar de harde schijf.

3 -Het bovenstaande scherm verschijnt, daarin staan alle geprogrammeerde lijnen. -Deze gaan we nu bewerken zoals in de elektrische schema’s is bepaald door de engineer.

4 -klik in het menu  Tools  Password…. -Voer als wachtwoord in: 1017

5 -Klik in het menu op Edit  Physical -Een grafisch plaatje verschijnt, van rechts naar links is te zien hoe de centrale fysiek is opgebouwd. -De meest rechtse kaart is de voedings kaart, Daarna de I/O kaart, De volgende 3 zijn de lijn kaarten -klik met de rechter muisknop op de rechtse lijn kaart 1 (dit zijn de eerste 8 telefoonlijnen)  properties….

6 -De “selected function” van een dekpost moet veranderd worden naar “seacom 210 command group unit”

7 -verander het telefoonnummer terug in het originele nummer (deze word automatisch veranderd als je de functie veranderd) -Indien gereed in dit scherm, kan men deze af sluiten door op het rode kruisje te drukken.

8 -Klik met de rechter muisknop op de 2 e lijnkaart  properties -verander nu de “selected function” van lijn 18 (deckpost aft) naar “seacom 210 command unit”

9 -verander ook hier het originele telefoonnummer terug. -Indien gereed, kan men op het rode kruisje drukken.

10 -Druk met de cursor 1x op de lijn, waarvan de omschrijving veranderd moet worden. -Type de naam van het compartiment

11 -wijzig de namen zoals bijvoorbeeld als de indeling hierboven maar wel volgens de elektrische schema’s. -Als het geheel correct is, kan men de applicatie “MX configuration” afsluiten. -“mx.mcf” is nu gereed om op de centrale gezet te worden.


Download ppt "-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf."

Verwante presentaties


Ads door Google