De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober."— Transcript van de presentatie:

1

2 Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober 2000 rond 16:00. Ik wil proberen om haar te vinden met medewerking van alle mensen die gebruik maken van Internet. A.U.B.,stuur deze brief aan alle mensen in de wereld die jullie kennen om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Deze brief doorsturen kost U maar een paar seconden. Als iemand iets weet over mijn dochter,neem dan contact op met het dichtsbijzijnde politiebureau. Hier zijn haar gegevens 17 jaar 1,65 meter 54 kg ze is dun, bruin haar, donkere ogen Ik heb natuurlijk ook de politie en Interpol ingelicht over de verdwijning van mijn dochter en een week geleden ontving ik deze brief van Interpol. (klikken voor antwoord)

3 ANTWOORD VAN INTERPOL NAIROBI; Mevrouw, We nemen contact met U op, om goed nieuws te vertellen over Uw dochter. We hebben haar gevonden in de stad A'ghetanga. Daar woont de Mondongo stam, midden in het Keniaanse oerwoud. Het is een moeilijk te bereiken gebied en we hebben weinig informatie over haar omdat zij weigert om met ons te praten. We denken dat ze heeft besloten om niet meer naar U terug te gaan. We sturen U een foto van haar, zo kan U zelf de reden zien waarom ze niet terug wil. Hoogachtend, Politie-departement van Nairobi Click

4


Download ppt "Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober."

Verwante presentaties


Ads door Google