De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startbijeenkomst BPV 1 september 2015. Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startbijeenkomst BPV 1 september 2015. Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien."— Transcript van de presentatie:

1 Startbijeenkomst BPV 1 september 2015

2 Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien nodig moet een VOG in je bezit zijn.

3 Wat zijn de belangrijke dingen die je direct moet vragen op je stage? 1.Wie wordt je stagebegeleider? 2.Op welke momenten plannen we de weekgesprekken? 3.Wat wordt er van mij verwacht, wat mag ik doen?

4 Wat zijn de belangrijke weetjes van deze stage: 1.Het is een kwalificerende stage. 2.De periode loopt van 1 sept 2015 – 5 febr 2016 3.De 500 uren moeten gehaald worden. 4.Elke maandag is een schooldag en op de data van het blad groepsindeling is er MWB.

5 Hoe is de stage opgebouwd: 1.Er is een ontwikkelingsgericht deel, dat staat op Its Learning. * Leerdoelen * Identiteitsopdracht + reflectie * Kennismakingsopdracht * Reflectieopdracht + reflectie * Daarnaast nog 8 reflecties

6 Hoe is de stage opgebouwd: 2. Er is een Kwalificerend deel, dat staat in de P2M map. In deze stage mogen alleen de delen A en B worden gemaakt. Als zowel het ontwikkelingsgerichte en het kwalificerende deel voldoende is wordt de stage afgetekend.

7 Hoe werk je met P2M? 1.Vergelijking rijexamen. 2.Is examenmateriaal. 3.Heeft een vaste opbouw.

8 Hoe werk je met P2M? Voorbeeld:

9 Hoe werk je met P2M? Voorbeeld:

10 Hoe werk je met P2M? Voorbeeld:

11 Hoe werk je met P2M? Voorbeeld:

12 Het proces van beoordelen: 1. Lees de BPV-handleiding en de P2M opdracht goed door 2. Bespreek de opdracht met je praktijkbegeleider 3. Oefenen 4. Feedback 5. Evt. 2 e keer oefenen 6. Klaar voor de beoordeling? Maak een afspraak met de beoordelaar 7. Al je papierwerk is in orde en ingeleverd 8. Voorbereiding opdracht 9. Uitvoering 10. Nabespreking 11. Oordeel 12. Aftekenen en bewaren

13 Nog enkele belangrijke aandachtspunten De map is voor heel de opleiding. In de stage van leerjaar 2 mogen alleen de delen A en B worden gedaan. De stagedocenten gaan rond 5 weken op bezoek en leggen de map uit op je stageplaats aan de stagebegeleider. Er komt een training voor je stagebegeleiders in oktober. In de beoordeling kan nooit niet van toepassing staan. Als de student een proeve doet is het een examenmoment, moet dus een officieel moment zijn!!

14 Wat moet er aan het einde van de stage ingeleverd worden en in orde zijn. 1.Een volledig ingevuld en afgetekend A en B deel van de P2M map inclusief blauwe mapje. 2.Een volledig ingevuld formulierenboekje. 3.Een afgetekende urenlijst met voldoende uren. 4.Alles op Its Learning moet gevuld en beoordeeld en voldoende zijn.

15 Wat krijg je straks mee: 1. Een groepsindeling waarin staan, de MWB momenten, de stagedocent en de groepsleden voor de MWB groep. 2. Een algemene gids, neem er 2 mee, een exemplaar voor jezelf en voor je stagebegeleider. 3. Een P2M Gids, zijn op naam. 4. Een formulierenboekje


Download ppt "Startbijeenkomst BPV 1 september 2015. Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien."

Verwante presentaties


Ads door Google