De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort.

5

6 ‘Bloedboek’ (Dimimtri Verhulst) ‘The Holy Quran Experiment’ (Youtube filmpje) Is God zo?!

7 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort. Geen bloedrituelen meer (Rom. 10,4; NGB § 34). En toch is God dezelfde (“ik zal alle eerstgeborenen doden, en alle Egyptische goden van hun voetstuk stoten, want ik ben de HEER!”, vers 20).

8 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort. De oorlog van de HEER Gods volk: gevangen in het huis van de duisternis, huis van zonde en dood.

9 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort. Wat maakt afgoden zo aantrekkelijk, toen en nu? Wat zijn jouw nep-goden? Hoe kom je ervan af? Door de poort van bloed door te gaan, Jezus.

10 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort. Ongezuurde broden.

11 Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort. Na de bloedpoort begint je nieuwe leven! Christus is jouw bloedpoort.


Download ppt "Door de poort van het bloed de vrijheid tegemoet! 1. Vóór de poort; 2. Door de poort; 3. Achter de poort."

Verwante presentaties


Ads door Google