De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Soms vraagt men zich af waarom onze vrienden steeds maar mopjes blijven sturen zonder er iets bij te schrijven. Wel ziehier het antwoord.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Soms vraagt men zich af waarom onze vrienden steeds maar mopjes blijven sturen zonder er iets bij te schrijven. Wel ziehier het antwoord."— Transcript van de presentatie:

1

2 Soms vraagt men zich af waarom onze vrienden steeds maar mopjes blijven sturen zonder er iets bij te schrijven. Wel ziehier het antwoord.

3 Als ik druk bezig ben maar toch kontakt wil houden, raad dan eens wat ik doe. Ik stuur je een mopje.

4 Als ik niets te zeggen heb, maar toch kontakt met jou wil houden, dan stuur ik een mopje.

5 Als ik iets wil zeggen, maar ik weet niet wat of ik weet niet hoe dan stuur ik een mopje.

6 En om je te laten weten dat ik je niet vergeet, dat je nog altijd belangrijk bent, en dat ik je graag heb, wel, wat krijg je dan ? Juist, een mopje.

7 Wel, vrienden, als je nog eens een mopje ontvangt, denk dan niet « het is maar een mopje », maar denk dan dat ik vandaag aan jou gedacht heb en ik je een glimlach wil sturen.

8 Leve het internet ! Het laat ons toe kontakt te houden, zelfs als we druk bezig zijn. Ik denk dat de vriendschap duurzamer is dank zij deze machine.

9 Lieve groetjes nog !

10 LachJeKrom.com © 2000 - 2005 Voor meer powerpointplezier ga naar: LachJeKrom.com


Download ppt "Soms vraagt men zich af waarom onze vrienden steeds maar mopjes blijven sturen zonder er iets bij te schrijven. Wel ziehier het antwoord."

Verwante presentaties


Ads door Google