De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met een fish eye lens fotografeer je met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met een fish eye lens fotografeer je met."— Transcript van de presentatie:

1 Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met een fish eye lens fotografeer je met een hele grote hoek. Zelfs 180 graden is mogelijk met 2 foto’s kun je dus alles om je heen vast leggen op een foto! het is geen veel gebruikte lens. Je zult hem niet veel nodig hebben, maar het geeft een heel speciaal effect. 4) Fish eye lenzen

2

3

4

5

6

7 Camera instellingen Portret instelling: Landschap instelling: Close-up instelling:

8 Camera instellingen Sportstand instelling: Nachtportret instelling:

9 Camera instelling M : manual=handmatig instellen van diafragma en sluitertijd Av : aperture value= je kiest diafragma stand en sluitertijd past zich automatisch aan. Tv : time value= sluitertijd zelf instellen en diafragma past zich automatisch aan. P : automatische stand, camera kiest diafragma en sluitertijd na meting belichting.

10 Witbalans


Download ppt "Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met een fish eye lens fotografeer je met."

Verwante presentaties


Ads door Google