De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN. Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN. Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen."— Transcript van de presentatie:

1 NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN

2 Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen in de regio (in Syrië en Libanon), hulp onderweg, in landen als Griekenland, Moldavië en Hongarije (via partnerkerken van de deelnemende organisaties) en opvang/hulp in Nederland (via Stichting Gave naar gemeenten in Nederland).

3 Help kerken helpen Het vooralsnog beschikbare bedrag van 100.000 euro wordt nu voorgeschoten door de betrokken organisaties, maar naar verwachting uiteindelijk door giften van donateurs en kerken gefinancierd.

4 Help mee: bid en geef! Steun deze actie! Allereerst met je gebed; bid mee voor de vluchtelingen die huis en haard hebben verlaten op zoek naar veiligheid. En bid mee voor de hulpacties van lokale kerken. Ook je gift is zeer welkom!


Download ppt "NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN. Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen."

Verwante presentaties


Ads door Google