De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek in de bovenbouw Wil je in een prettige omgeving beter leren musiceren en weten hoe muziek in elkaar zit en hoe deze ontstaan is? Ben je niet bang.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek in de bovenbouw Wil je in een prettige omgeving beter leren musiceren en weten hoe muziek in elkaar zit en hoe deze ontstaan is? Ben je niet bang."— Transcript van de presentatie:

1 Muziek in de bovenbouw Wil je in een prettige omgeving beter leren musiceren en weten hoe muziek in elkaar zit en hoe deze ontstaan is? Ben je niet bang om te trainen en te oefenen zowel voor theorie als praktijk? Houd je van samenwerken, maar wil je ook wel eens alleen op de voorgrond treden? Dan is de keuze voor muziek misschien iets voor jou.

2 Algemene doelstelling Persoonlijke doelstelling 1.Leren musiceren in groepsverband 2.Verbeteren van de musische vaardigheden 3.Eigen maken van de algemene muziekleer 4.Ontwikkelen van de luistervaardigheid 5.Ontwikkelen van het muzikaal toonvoorstellingsvermogen

3 Lesinhoud 1.Lesopbouw 2. Verdeling van de tijd 3. Keuze mogelijkheden 4. Balans in school en huiswerk

4 Instap niveauUitstroom mogelijkheden 1.Basisniveau: positief advies docent 3havo/vwo 2.Bespelen van een instrument. 3.Zingen in een groep/koor. 4.Belang van het aanschaffen van een instrument. 1.C&M 2.E&M 3.N&G 4.N&T Muziek is te vinden in beroepsopleidingen van alle profielen.

5 Schoolexamen ---- versus --- centraal eindexamen 1.Alles is even belangrijk 2. Beoordelen van de progressie 3. 50% praktijk 4. Stevige dosis kennis 1.100% luistervaardigheid 2.Getrainde oren 3.Herkennen van de algemene muziekleer 4.Historisch perspectief

6 De muziekdocent 1.Enthousiasme 2. Ondersteuning op maat 3. Zorg voor een veilig leerklimaat 4. Ruimte voor eigen inbreng 5. Hier valt wat te halen, maar je moet wel zelf komen en niet bang zijn om te werken


Download ppt "Muziek in de bovenbouw Wil je in een prettige omgeving beter leren musiceren en weten hoe muziek in elkaar zit en hoe deze ontstaan is? Ben je niet bang."

Verwante presentaties


Ads door Google