De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind."— Transcript van de presentatie:

1 biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte

2 Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind

3 Wat is biomimicry?  Biomimicry is een oplossing die uit de natuur komt. De mensen hebben de planten, dieren of andere dingen die daar vandaan komen nagedaan.  Nou hebben we heel veel problemen op de wereld, dus er is nog niet overal een biomimicry oplossing voor gevonden of gemaakt.

4 Wat betekent het?  Bios betekend leven.  Mimesis betekent imitatie  Het zijn allebei Griekse woorden.

5 Voorbeelden 1  Dit is een biomimicry oplossing. De neus van de trein is dezelfde vorm als de snavel van een ijsvogel.  Dit is een andere biomimicry oplossing. Bij deze hebben ze de huid van een haai nagemaakt voor een zwempak. Daardoor kan je heel snel zwemmen.

6 Voorbeelden 2  Dit is ook een biomimicry oplossing. Ze hebben een mistvanger gemaakt die er precies het zelfde uitziet als een woestijnkever.

7 Weetjes  Het is pas bekend geworden sinds 1997, Janine Benyus het boek ‘biomimicry’ schreef.  Biomimicry is een innovatiemethode voor het ontwikkelen van duurzamere technologieën en designs.  Wij hebben zelf ook een heel belangrijke biomimicry oplossing bedacht! Geloof je het? Nou ik dus niet want het is niet zo!

8 Wat ik er van vind  Ik vind het goed dat biomimicry is uitgevonden want ze maken oplossing die niet de natuur vervuilt. Verder is het ook leuk om er zelf over na te denken.

9


Download ppt "Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind."

Verwante presentaties


Ads door Google