De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ONS IDEE GEMAAKT DOOR NOUK EN LOTTE. INHOUD  Ons idee  Hoe zijn we er op gekomen  Waarom  Einde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ONS IDEE GEMAAKT DOOR NOUK EN LOTTE. INHOUD  Ons idee  Hoe zijn we er op gekomen  Waarom  Einde."— Transcript van de presentatie:

1 ONS IDEE GEMAAKT DOOR NOUK EN LOTTE

2 INHOUD  Ons idee  Hoe zijn we er op gekomen  Waarom  Einde

3 ONS IDEE  Ons idee is dat de koeien een buisje in hun achterwerk ( of terwijl hun kont) krijgen. En als ze dan een windje (of een dikke vette scheet) laten, komt dat windje in dat buisje en heb je gas om elektriciteit op te wekken. En met elektriciteit kan je licht krijgen. Eigenlijk heb je dan twee problemen opgelost. Die van de elektriciteit en die van de luchtvervuiling. Misschien ruikt het niet altijd even lekker, maar dat waait wel weer weg in de FRISSELUCHT.

4 HOE ZIJN WE ER OP GEKOMEN  Door dat mijn vader van Nouk dus, had bedacht dat iedereen een buisje in zijn achterste kreeg. ( ook wel gewoon je kont) Maar dat leek ons een niet zo’n fijn gevoel  en dan duurt het wel heel lang voordat je genoeg gas hebt. Dus we dachten koeien hebben wel hele grote brandbare scheten..dus...toen hebben we het idee maar bij de koeien in hun kont gestopt.

5 WAAROM o Omdat we eigenlijk gewoon geen andere ideeën konden bedenken en vonden dit wel een grappig idee.

6


Download ppt "ONS IDEE GEMAAKT DOOR NOUK EN LOTTE. INHOUD  Ons idee  Hoe zijn we er op gekomen  Waarom  Einde."

Verwante presentaties


Ads door Google