De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom 22 november 2015. Het leven is afgelopen, en komt niet meer terug. Elke tak is echter ook verbonden met een bloem. De bloemen reiken hoger dan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom 22 november 2015. Het leven is afgelopen, en komt niet meer terug. Elke tak is echter ook verbonden met een bloem. De bloemen reiken hoger dan."— Transcript van de presentatie:

1 welkom 22 november 2015

2 Het leven is afgelopen, en komt niet meer terug. Elke tak is echter ook verbonden met een bloem. De bloemen reiken hoger dan de takken en staan symbool voor onze ziel. Al sterft ons aardse lichaam, onze ziel gaat bij onze dood naar God.

3

4

5 Kinderlied Je hoeft niet bang te zijn Je hoeft niet bang te zijn al gaat de storm tekeer. Leg maar gewoon je hand in die van onze Heer. Je hoeft niet bang te zijn als oorlog komt of pijn. De Heer zal als een muur, rondom je leven zijn. Je hoeft niet bang te zijn al gaan de lichten uit. God is er en Hij blijft, als jij je ogen sluit.

6 Pie Jesu Domine, (O lieve Heer Jezus dona eis requiem dona eis requiem geef heen eeuwige rust.) Uit het Requiem van Gabriel Fauré

7 Wij gedenken de namen van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden en de kaarsen worden aangestoken.

8 Voor degenen die dat willen is er de mogelijkheid om een waxinelichtje aan te steken.

9 Voetstappen in het zand.. Ik droomde eens en zie ik liep aan 't strand bij lage tij. Ik was daar niet alleen, want ook de Heer liep aan mijn zij. We liepen samen het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. Ik stopte en keek achter mij, en zag mijn levensloop, in tijden van geluk en vreugde, van diepe smart en hoop. Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan. Ik zei toen "Heer waarom dan toch? Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad..." De Heer keek toen vol liefde mij aan, en antwoordde op mijn vragen; "Mijn lieve kind, toen het moeilijk was, toen heb ik jou gedragen..."

10


Download ppt "Welkom 22 november 2015. Het leven is afgelopen, en komt niet meer terug. Elke tak is echter ook verbonden met een bloem. De bloemen reiken hoger dan."

Verwante presentaties


Ads door Google