De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Jaarvergadering Vereniging Vrienden van het Asserbos.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Jaarvergadering Vereniging Vrienden van het Asserbos."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Jaarvergadering Vereniging Vrienden van het Asserbos

2 Agenda 1.Opening 2.Welkomstwoord Wilfried de Jong (voorzitter) 3.Overzicht van de activiteiten in 2015. 4.Financieel overzicht (Marius Ipenburg, penningmeester) en Kascommissie 5.Discussie: hoe gaat de vereniging de toekomst in? (Jasper Schut, secretaris) 6.Lezing Aaldrik Pot over Steen- en Boommarter  Opening: 19:30 u  Welkomstwoord Wilfried de Jong (voorzitter)  Overzicht van de activiteiten in 2015.  Financieel overzicht (Marius Ipenburg, penningmeester) en Kascommissie  Discussie: hoe gaat de vereniging de toekomst in? (Jasper Schut, secretaris)

3 Terugblik. https://nl-nl.facebook.com/roegtv/videos/789777181136835/

4 Stelling 1: Actiegroep De Vrienden van het Asserbos is de luis in de pels van de gemeente. We geven ongevraagd en gevraagd advies ten aanzien van alles wat wij belangrijk vinden.

5 Stelling 2: Waakhond De Vrienden van het Asserbos volgen ontwikkelingen in Assen. Bij ontwikkelingen die het bos aan gaan of bij mogelijke bedreigingen ondernemen we actie. Daarnaast zijn we vraagbaak voor de gemeente.

6 Stelling 3: Kennisbank De Vrienden van het Asserbos probeert kennis en beleving van het bos te bevorderen. Dat doen we door het organiseren van excursies en lezingen.

7 Stelling 4: Platform De Vrienden van het Asserbos brengt gebruikers van het bos bij elkaar. We zijn verbinding tussen gemeente en gebruikers. Door middel van social media en de website delen we weetjes, waarnemingen en nieuwtjes


Download ppt "Welkom Jaarvergadering Vereniging Vrienden van het Asserbos."

Verwante presentaties


Ads door Google