De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spreker(s) dag maand jaar Evaluatiebijeenkomst Medicatiebeoordeling in het verpleeghuis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spreker(s) dag maand jaar Evaluatiebijeenkomst Medicatiebeoordeling in het verpleeghuis."— Transcript van de presentatie:

1 Spreker(s) dag maand jaar Evaluatiebijeenkomst Medicatiebeoordeling in het verpleeghuis

2 Programma 0.00 uurInleiding 0.10 uurUitwisseling ervaringen 0.30 uurResultaten 0.55 uurConclusie en afspraken Vul hier uw eigen tijdstippen in.

3 Doel van de bijeenkomst Informeren van alle betrokken zorgverleners over de (tussentijdse) vorderingen en bevindingen met medicatiebeoordelingen: evaluatie proces evaluatie effect vervolgafspraken

4 Gemaakte afspraken in de startbijeenkomst Plan van aanpak Voeg hier een link in naar het bestand met uw plan van aanpak.

5 Uitwisseling ervaringen Mogelijke aspecten: mate van tevredenheid van betrokken zorgverleners mate van tevredenheid van patiënten/vertegenwoordigers organisatie (tijdsinvestering, planning, afstemming) gebruikte hulpmiddelen positieve ervaringen ervaren knelpunten mogelijke verbeterpunten

6 Resultaten: verwachtingen Wat zijn uw verwachtingen? percentage cliënten beoordeeld percentage wijzigingen meest voorkomende wijzigingen

7 Beoordeelde cliënten Voeg uw figuur met aantal beoordeelde cliënten in

8 Cliënten met en zonder wijzigingsvoorstellen Voeg uw figuur met aantal cliënten met en zonder medicatiewijzigingen in

9 Soorten wijzigingsvoorstellen Voeg uw figuur met aantal wijzigingen naar soort in

10 Gemiddeld aantal wijzigingsvoorstellen Voeg uw figuur met gemiddeld aantal wijzigingen in

11 Discussie resultaten

12 Conclusie en afspraken afdeling Planning:  medicatiebeoordelingsgesprekken: -  volgende evaluatiebijeenkomst: Haalbaar? Nog vragen? Vul hier uw eigen data in.

13 Conclusie en afspraken organisatie Organisatiebrede werkwijze Voeg hier een link in naar het bestand met uw werkwijze. Plan van aanpak voor verdere uitrol of het borgen Voeg hier een link in naar het bestand met uw plan van aanpak. Volgende evaluatiebijeenkomst: Vul hier uw eigen datum in. Nog vragen?

14 Bedankt voor uw aandacht!

15 Disclaimer U kunt naar eigen inzicht wijzigingen aanbrengen of dia's toevoegen. Het IVM is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor deze wijzigingen. Alle dia's met de IVM-achtergrond die u ingrijpend wijzigt of toevoegt, dient u te voorzien van de tekst 'het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze dia'. U kunt ook zelf dia's toevoegen met een andere achtergrond. Het IVM heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de totstandkoming van deze presentatie. Aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten ontleend worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie die door middel van deze presentatie is verkregen. Wij hopen dat de presentatie aan uw wensen voldoet. Suggesties voor verbetering van de presentatie kunt u doorgeven via helpdeskfto@medicijngebruik.nl.


Download ppt "Spreker(s) dag maand jaar Evaluatiebijeenkomst Medicatiebeoordeling in het verpleeghuis."

Verwante presentaties


Ads door Google