De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar."— Transcript van de presentatie:

1 Buy Your Pin | Why do it yourself? |

2 Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar geen tijd voor hebt om te maken kopen. Er zijn standaard populaire pins aanwezig om te kopen. Ook is er een service waarnaar je een mail kan sturen om zo een persoonlijke pin te laten ontwikkelen. Al de producten zijn ecologisch verantwoord om zo samen te bouwen aan een betere toekomst wat zeer belangrijk is

3 Marktonderzoek Doelgroep: Vrouwen tussen 18 – 30 jaar  Ze hebben nog niet al te veel geld en zoeken graag naar een goedkope oplossing  Zijn begaan met de ecologische toestand en willen daarom vaak natuurlijke producten  Ook de mensen die het meeste op Pinterest zitten Concurrentie: er is niet echt een concurrent buiten Pinterest zelf en de bedrijven die het veel duurder maken.

4 Metatags Description: Buy your pin is een webshop waarbij je je favoriete DIYs gewoon kan kopen. Zoals scrubs, originele cadeaus, schoonheidsproducten,… Keywords: Do it yourself, Pin, Pinterest, Schoonheid, Scrubs, Cadeaus, custom, origineel,…

5 Homepage De Homepage geeft duidelijk weer wat er te koop staat met enkele featured items. Ook geeft het een korte beschrijving moest het niet duidelijk zijn. Ik heb gekozen voor een clean ontwerp zodat alles makkelijk terug te vinden zou zijn.

6 Collectie Op deze pagina vind je alle producten terug gesorteerd volgens categorie. Dit is handig voor de mensen die echt weten waar ze naar op zoek zijn en overzichtelijk willen kunnen zien wat de shop allemaal te bieden heeft. De categorieën zijn schoonheid, cadeaus, huis en voedsel. Zo is er voor ieders wat wils.

7 Producten Op deze pagina staan alle producten in willekeurige volgorde. Dit zie ik meer als een pagina voor mensen die gewoon wat willen browsen en niet echt weten waarnaar ze op zoek zijn.

8 Over ons Hier staat alle bedrijfsinfo die een klant wensen kan. Van waar we voor staan tot hoe het begonnen is.

9 Details Druk je op een product dan kan je meer details over zien. Ook kan je indien van toepassing een type kiezen zoals hier de maat en smaak. Onder het gewenste product staan gerelateerde producten om zo de klant te prikkelen om nog iets te kopen.

10 Explore Ik heb de website gemaakt met de proefversie van Shopify Link: http://buy-your-pin.myshopify.com/http://buy-your-pin.myshopify.com/ Code: ceumoo


Download ppt "Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar."

Verwante presentaties


Ads door Google