De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau P. De Genieter Vraag onze catalogus...

2 Geslacht van de gewenste persoon: -Vrouwelijk -Mannelijk

3 Error, Over het door u gevraagde geslacht is er geen verdere informatie beschikbaar. HOE SPIJTIG TOCH !!!! Voor u is de presentatie al afgelopen…

4 Aan de hand van de volgende vragen gaat er een foto opgezocht worden van een vrouw die overeenstemt met uw wensen. Mocht het resultaat u niet bevallen is er natuurlijk ook nog altijd onze 30-dagen-niet- goed-geld-terug-garantie. Indien U “de vrouw” gevonden heeft klikt u op de informatietoets en dan wordt deze u opgestuurd. Enjoy… (Klik hier om de zoekactie te starten)

5 We zullen beginnen met de haarkleur: -Blond -Bruin -Rood -Zwart

6 En nu graag het kleur van de ogen: -Blauw -Groen -Grijs -Bruin

7 En nu graag het kleur van de ogen: -Blauw -Groen -Grijs -Bruin

8 En nu graag het kleur van de ogen: -Blauw -Grijs

9 En nu graag het kleur van de ogen: -Blauw -Grijs -Bruin

10 Andere keuze:

11

12 Terug naar hoofdmenu:

13

14 Andere keuze:

15 Terug naar hoofdmenu:

16

17 Andere keuze:

18

19 Terug naar hoofdmenu:

20

21

22 Andere keuze:

23

24 Terug naar hoofdmenu:

25

26

27

28

29

30

31 Zoekopdracht volbracht !!! Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat en dat deze vrouw u nog veel plezier zal brengen. Uw gegevens werden automatisch verstuurd naar onze databank en volgende week woensdag zal deze vrouw aan uw deur verschijnen. Ze vraagt alleen maar een beetje aandacht en mits voldoening mag u ze houden. Contactbureau De Genieter wens u veel succes en dankt u voor het vertrouwen in zijn diensten.


Download ppt "Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau."

Verwante presentaties


Ads door Google