De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn droomportfolio Lennart Kuyvenhoven Dit is de voorkant van het portfolio dat ik had gemaakt voor de toelatingsdag. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn droomportfolio Lennart Kuyvenhoven Dit is de voorkant van het portfolio dat ik had gemaakt voor de toelatingsdag. Ik ben zeer tevreden over het resultaat."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn droomportfolio Lennart Kuyvenhoven Dit is de voorkant van het portfolio dat ik had gemaakt voor de toelatingsdag. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van dit portfolio en zou dit concept ook verder willen uitwerken in een volgend portfolio.

2 Idee -Tastbaar -Ontwikkeling -Andere interesses -Werkwijze “You have nothing to lose and everything to win” “Live and learn” Ik houd van een tastbaar portfolio, omdat je dan minder afhankelijk bent van technologie en tastbare voorwerpen zijn te manipuleren (pakken, draaien, bladeren in een boek etc.) Het belangrijkste onderwerp van een portfolio is je ontwikkeling. In mijn tastbare portfolio, dat in boekvorm is, is deze ontwikkeling goed te zien wanneer je er doorheen bladert en het werk bekijkt. Een ander onderwerp van het portfolio wordt gevormd door je andere interesses. Zo kunnen mensen zien wie jij nou eigenlijk bent. Mijn vorige portfolio had dit niet en ik zou dit in het vervolg ook graag toevoegen. Het laatste onderwerp van het portfolio is je werkwijze. Je laat zien hoe je tot een bepaald product bent gekomen.

3 -Tijdbalk -Samenvatting jaar -Presentatie werk Voorbeeld #1 In mijn eerste portfolio liet ik geen tijdbalk zien, maar welke bladzijde bevatte werk uit een bepaald jaar. In het vervolg zou ik graag een hele tijdbalk door het portfolio laten lopen, zodat in een oogopslag duidelijk is wanneer ik wat deed. Ontwikkeling laat ik graag zien in de vorm van welk werk ik deed, wanneer ik dit deed en waarom Naast een tijdbalk zou ik een beschrijving van het jaar toevoegen. Deze beschrijving laat zien waar ik me in dat jaar mee bezig hield en waarom ik bepaalde werken maakte, wat de inspiratie daartoe was. Het werk zelf mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik presenteer dit graag simpel, met weinig woorden en meer beelden. Ik gebruik voor de presentatie graag een flowchart, wat perfect in boekvorm past.

4 Voorbeeld #2 -Toekomstig werk Toekomstig werkplannen laat ik ook graag zien, omdat mensen dan kunnen zien waar ik naartoe wil werken.

5 Voorbeeld #3 -Werkwijze (bijvoorbeeld prototype) Tot slot is het belangrijk om mijn werkwijze te laten zien. Om dit te laten zien stop ik graag tussenstadia en aantekeningen in mijn portfolio. Dit zijn voornamelijk Design Documents, schetsen, aantekeningen en prototypen.


Download ppt "Mijn droomportfolio Lennart Kuyvenhoven Dit is de voorkant van het portfolio dat ik had gemaakt voor de toelatingsdag. Ik ben zeer tevreden over het resultaat."

Verwante presentaties


Ads door Google