De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Engel, Minke en Helen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Engel, Minke en Helen"— Transcript van de presentatie:

1 Van Engel, Minke en Helen
Biomimicry Van Engel, Minke en Helen

2 inleiding Wat is biomimicry Voorbeelden Wat hebben we geleerd
Onze mening over de lessen Biomimicry in de toekomst The End

3 Wat is biomimicry Biomimicry is letterlijk het nabootsen van de natuur (nabootsen= Namaken). Biomimicry is dan ook heel goed voor de natuur want zo kan je de vervuiling van de natuur door biomimicry oplossen. Bi mimicry haal je uit de natuur van dieren die oplossingen hebben, wat de mens niet heeft.

4 voorbeelden Dit is het haaienzwempak en dit is biomimicry het komt
het komt van het dier de haai en hierdoor kan de mens harder zwemmen. Dit is een kever zoals jullie zien Dit komt van de mist vanger En is biomimicry het maakt van Mist water.

5 Wat hebben we geleerd Wat biomimicry is en waarom het goed is voor de natuur. Welke twee Griekse woorden zitten in het woord Biomimicry= Bios en mimesis. Welke dingen biomimicry zijn en van welke dieren dat komt.

6 Onze mening over de lessen
Wij vonden het leuk en leerzaam om de lessen te doen en eerst wisten we helemaal niet dat het woord biomimicry bestond. En we hebben heel veel geleerd, we vonden het ook soms lastig bijvoorbeeld : de vraag wat biomimicry was. En we hebben ook heel erg lang gedaan over het opzoeken van de twee Grieksen woorden van biomimicry.

7 Biomimicry in de toekomst
Wij denken dat biomimicry heel groot word in de wereld, omdat de mensen steeds slimmer worden en daar veel meer aan werken. En de onderzoekerswerken ook al aan de opwarming van de aarde om daar een biomimicry oplossing te vinden.

8 Ons plan Ons plan heeft met warmte te maken we willen namelijk een pak maken dat zich zelf opwarmt door de zon want we gaan er zonnecellen in verwerken dit plan is biomimicry, want we doen de reptielen na die warmen zich zelf ook op. Dit is ook goed voor het milieu want nu hoeft in de winter de verwarming niet te werken want je hebt dat pak aan. Als er geen zon is dan kun je het heel even onder een warmte lamp houden en dan is het pak ook warm. Dat was ons idee.

9


Download ppt "Van Engel, Minke en Helen"

Verwante presentaties


Ads door Google