De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger."— Transcript van de presentatie:

1 Uitje schoenwinkel

2 Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger er tegen gehad en toen was er een groot stuk vel van haar vinger

3 Staf Ik vond deze machine heel mooi. Mooi dat ze daarmee schoenen kunnen maken. Het leken wel wielen, maar dan in het dun.

4 Cesar Dit vond ik een leuke machine. De machine rekt schoenen uit. Zo kunnen ze de onderkant maken.

5 Mendel Ik mocht achterin de winkel een foto maken. Hier hangen posters van allemaal verschillende schoenen. Er zijn nepvormen van voeten om in de schoen te doen zodat de schoen strak staat.

6 Olivier Hier zien jullie alle schoenen die zij gingen maken. Ik heb geleerd wat voor een soort onderkant ik heb op mijn schoen, namelijk rubber! Er zijn ook leren onderkanten.

7 Lola Ik vond dit een leuke machine. Ik weet nu hoeveel schoenen er ongeveer per dag worden gemaakt. Dit zijn er 10/20, maar soms kunnen het er ook maar 5 zijn.

8 Kayra Het was leuk bij de mevrouw. Schoenen worden gemaakt door ze eerste te schuren en dan te persen, dan blijven ze goed zitten.

9 Julian Ik weet hoe duur het is om je schoen te laten maken. De zool voor een vrouw is €12,95 en voor mannen €14,95. Lerenzolen zijn de duurste!

10 Suus Ik vond alles leuk om te horen! De meneer werkt al 40 jaar met schoenzolen.

11 Rozan De sloffen op de foto zijn lekker zacht. Ik houd van, die zijn warm en zacht. Wat ik heb geleerd is dat vrouwen kleinere voetjes hebben en mannen grotere voeten.

12 Brian Het zijn mooie schoenen Er was ook een hondje, die was heel leuk. Schoenen kosten veel geld, ze kunnen ze wel maken en plakken.


Download ppt "Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger."

Verwante presentaties


Ads door Google