De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda: Situering Planning en locatie bepalen Kennismaking en leervragen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda: Situering Planning en locatie bepalen Kennismaking en leervragen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda: Situering Planning en locatie bepalen Kennismaking en leervragen

3 Lerend netwerk Leren (individueel en collectief) is het doel. Voorwaarden: Veiligheid en respect voor elkaar Vertrouwen en verantwoordelijkheid Creëren van een democratische plaats waar veronderstellingen in vraag worden gesteld om de praktijk te transformeren. Klimaat van dialoog en participatie Vrijheid om te spreken en om te zwijgen Er is niet één waarheid Zich engageren door aanwezigheid in de leergroepen.

4 Doel van de leergroep Proces van loopbaanontwikkeling in de eigen organisatie: Het (verder) ontwikkelen van een visie en beleid binnen de organisatie, ondersteund door concrete tools, opdat medewerkers hun loopbaan kunnen ontwerpen en realiseren in de organisatie: Doordat zij op de hoogte zullen zijn van de mogelijkheden Doordat zij hun ambities effectief ter sprake kunnen brengen Doordat hun talenten opgepikt worden Doordat ze hun eigen sterktes en beperkingen kennen … Gezamenlijk ontwikkeling van een app/tool

5 Rollen van de begeleider

6 Planning en locatie

7 Kennismaking en leervragen


Download ppt "Agenda: Situering Planning en locatie bepalen Kennismaking en leervragen."

Verwante presentaties


Ads door Google