De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klaskrant LG 4 De bosbreinen. Gedicht Deze week moesten we een gedicht schrijven als vrije tekst.Weet jij niet wat een gedicht is? Een gedicht is een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klaskrant LG 4 De bosbreinen. Gedicht Deze week moesten we een gedicht schrijven als vrije tekst.Weet jij niet wat een gedicht is? Een gedicht is een."— Transcript van de presentatie:

1 klaskrant LG 4 De bosbreinen

2 Gedicht Deze week moesten we een gedicht schrijven als vrije tekst.Weet jij niet wat een gedicht is? Een gedicht is een soort tekst die kan rijmen of niet kan rijmen.,Je kunt gewoon jezelf erin uiten en je fantasie laten werken. Iedereen heeft zijn eigen manier om dit te doen. Het is echt fantastisch!!

3 Trouw van Wouter en Linda Vrijdag gaat onze klas en de klas van juf Beja naar de trouw van Wouter en Linda. Dit zijn de ouders van Casper, Zeph en Miro. Wij hebben een liedje en een spandoek gemaakt voor het koppel. We gaan met de fiets. Hopelijk wordt het leuk. Ibe en Tjörven

4 Man en vrouw Man en vrouw aten kabeljauw. Ze aten gauw. Buiten was het kou. Daar zat een pauw. Ze gingen naar een pannenkoekenhuis in Gent. Die geraakte niet aan ne cent. Dat was niet raar. Want haar pannenkoeken waren heel zwaar. Toen waren ze in Azië. En toen gingen ze terug naar België. Ze gingen feesten. Daarna pakte ze een boek om te lezen. Het is gedaan. Met die banaan. Groetjes Flore EINDE

5 moppen Max 100 jaar Max is 100 jaar geworden en Jantje is op zijn feestje. Ze gaan een ritje maken. Na dat ritje gaan ze in een café zitten. Jantje vraagt aan Max: “Wat vond u het leukste aan uw verjaardag opa?“ Opa zegt: "De borden langs de snelweg waarop stond: Max 100!!!!!! “ Verboden te vissen Een man is aan het vissen. Er staat een bord: verboden te vissen. Er komt een politieagent aan en die zegt: “Je mag hier helemaal niet vissen.” Zegt de man:" Maar meneer, ik vis niet. Ik ben mijn worm aan het leren zwemmen."

6 trouw   Op vrijdag 2 oktober 2015 gaan Linda en Wouter, de mama en de papa van Casper, Zeph en Miro trouwen in het gemeentehuis. De klas van juf Beja (LG2) en de klas van juf Ilse (LG4) gaan daar ook naartoe.  GROETJES Bibi

7 Fotograaf

8 Einde plaatjes!


Download ppt "Klaskrant LG 4 De bosbreinen. Gedicht Deze week moesten we een gedicht schrijven als vrije tekst.Weet jij niet wat een gedicht is? Een gedicht is een."

Verwante presentaties


Ads door Google