De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: " Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!"— Transcript van de presentatie:

1

2  Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!

3  Biomimicry is letterlijk het nabootsen van de natuur (nabootsen=namaken. Biomimicry is dan ook heel goed voor de natuur want zo kan je de vervuiling van de natuur door biomimicry oplossen. Biomimicry haal je uit de natuur van dieren die oplossingen hebben, wat de mens niet heeft.

4  Wat biomimicry is en waarom het goed is voor de natuur.  Welke 2 Griekse woorden zitten in het woord biomimicry= bios en mimesis.  Welke dingen biomimicry zijn en van welke dieren dat komt.

5  Wij vonden het leuk en leerzaam om de lessen te doen en eerst wisten we helemaal niet dat het woord biomimicry bestond. En we hebben heel veel geleerd, we vonden het soms ook lastig bijvoorbeeld : de vraag wat biomimicry was. En we hebben ook heel erg lang gedaan over het opzoeken van de 2 Griekse woorden in biomimicry

6  Wij denken dat biomimicry heel groot word in de wereld, omdat de mensen steeds slimmer worden en daar veel meer aan werken. En de onderzoekers werken ook al aan de opwarming van de aarde om daar een biomimicry oplossing te vinden.

7  Ons plan heeft met warmte te maken we willen namelijk een pak maken dat zichzelf opwarmt door de zon want we gaan er zonnecellen in verwerken, dit plan is biomimicry, want we doen de reptielen na die warmen zichzelf ook op door de zon. Dit is ook goed voor het milieu want nu hoef je in de winter de verwarming niet aan te zetten want met het pak aan voel je evenveel warmte als je de verwarming aan hebt.

8


Download ppt " Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google