De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom

2 Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien mag. Lees je Bijbel, bid elke dag of je groeien mag.

3 Read your Bible, pray every day, pray every day, pray every day Read your Bible, pray every day, if you want to grow, if you want to grow. Read your Bible, pray every day, if you want to grow.

4 Een parel in Gods hand Weet je dat de Vader je kent? Weet je dat je van waarde bent? Weet je dat je een parel bent, een parel in Gods hand, een parel in Gods hand!

5 Ik snap alweer niks van die rare som; ik ben zo dom. M’n bloes zit onder de spaghettimix, ik kan ook niks. Al noemt de hele klas mij sacherijn, ik mag er zijn! Al zegt mijn broertje steeds: “Wat stout ben jij!”, God houdt van mij, God houdt van mij!

6 Weet je dat de Vader je kent? Weet je dat je van waarde bent? Weet je dat je een parel bent, een parel in Gods hand, een parel in Gods hand!

7 Ze zeggen allemaal: Je kan niks doen, je bent een oen! Ze trekken altijd aan mijn paardenstaart; ik ben niks waard. Nou heb ik weer de ranja omgegooid, ik leer het nooit! Mijn moeder luistert nooit als ik wat zeg, ‘k heb altijd pech, ik ga maar weg!

8 Ik weet dat de Vader mij kent. Ik weet dat ik van waarde ben. Ik weet dat ik een parel ben, een parel in Gods hand, een parel in Gods hand!

9 Diep, diep, diep als de zee Diep, diep, diep als de zee, hoog, hoog, hoog als de lucht, wijd, wijd, wijd als het water blauw is Jezus’ liefde voor jou en mij.

10 ‘t is net zo diep, diep, diep als de zee, hoog, hoog, hoog als de lucht, wijd, wijd, wijd als het water blauw is Jezus’ liefde voor jou.

11 Diep, diep, diep als de zee, hoog, hoog, hoog als de lucht, wijd, wijd, wijd als het water blauw is Jezus’ liefde voor jou en mij.

12 ‘t is net zo diep, diep, diep als de zee, hoog, hoog, hoog als de lucht, wijd, wijd, wijd als het water blauw is Jezus’ liefde voor jou.

13 Een rivier vol van vrede Een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede in mijn hart. Een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede in mijn hart.

14 Een fontein vol van blijdschap, een fontein vol van blijdschap, een fontein vol van blijdschap in mijn hart Een fontein vol van blijdschap, een fontein vol van blijdschap, een fontein vol van blijdschap in mijn hart

15 Ik heb lief als mijn Jezus, ik heb lief als mijn Jezus, ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart. Ik heb lief als mijn Jezus, ik heb lief als mijn Jezus, ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart.

16 Een rivier vol van vrede, een fontein vol van blijdschap, ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart. Een rivier vol van vrede, een fontein vol van blijdschap, ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart.

17

18 Themalied: De bouwplaats Een architect, (krr, krr) Electricien, (klik, klak) Een schilder, timmerman, (klop, klop) Ze bouwen aan een huis Ze maken er iets van. Zo heeft de Heere God voor mij (en jou) Ook een prachtig plan, (o wauw!) Waaraan ik met Hem samen bouwen kan.

19 Hij weet precies wie ik ben. De Heere God alleen Kent me helemaal Van top tot teen. Ik vertrouw me toe aan Hem.

20 Een architect, (krr, krr) Electricien, (klik, klak) Een schilder, timmerman, (klop, klop) Ze bouwen aan een huis Ze maken er iets van. Zo heeft de Heere God voor mij (en jou) Ook een prachtig plan, (o wauw!) Waaraan ik met Hem samen bouwen kan.

21 Een architect, (krr, krr) Electricien, (klik, klak) Een schilder, timmerman, (klop, klop) Ze bouwen aan een huis Ze maken er iets van. Zo heeft de Heere God voor mij (en jou) Ook een prachtig plan, (o wauw!) Waaraan ik met Hem samen bouwen kan.

22 Hij weet precies wie ik ben. De Heere God alleen Kent me helemaal Van top tot teen. Ik vertrouw me toe aan Hem.

23 Een architect, (krr, krr) Electricien, (klik, klak) Een schilder, timmerman, (klop, klop) Ze bouwen aan een huis Ze maken er iets van. Zo heeft de Heere God voor mij (en jou) Ook een prachtig plan, (o wauw!) Waaraan ik met Hem samen bouwen kan.


Download ppt "Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien."

Verwante presentaties


Ads door Google