De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NorthgateArinso Nederland. Kernwaarden NGA "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NorthgateArinso Nederland. Kernwaarden NGA "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio."— Transcript van de presentatie:

1 NorthgateArinso Nederland

2 Kernwaarden NGA "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio te leven en werken, maar die ook een diepgaande kennis hebben van de lokale wettelijke voorschriften."

3 Het Voordeel is Duidelijk "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio te leven en werken, maar die ook een diepgaande kennis hebben van de lokale wettelijke voorschriften."

4 De kernwaarden van NGA One Team NGA is een leuke plek om te werken met professionele en fijne collega’s. We zijn trots op onze diversiteit en zien dat we sterker zijn als we samenwerken in een team. Innovation We zijn een creatieve en vindingrijke organisatie. We kijken graag anders tegen dingen aan en we houden ervan nieuwe ideeën tot leven te brengen. Speed Wij handelen snel. Door onze energie en focus zijn wij in staat altijd snel en efficiënt kwaliteit te leveren. Responsible We kunnen op elkaar rekenen. We nemen onze verantwoordelijkheid en komen onze afspraken na. Wij vertrouwen op onze collega’s. Excellence We leveren topprestaties. Onze interne en externe klanten staan centraal bij alles wat we doen, we streven er naar onze beloftes meer dan waar te maken.

5 Maar ook … We aim to conduct our business in a socially responsible manner, contributing to the communities in which we operate, minimizing our impact on the environment, while at all times, respecting the needs of employees, customers and other stakeholders.


Download ppt "NorthgateArinso Nederland. Kernwaarden NGA "Onze opdrachtgevers worden ondersteund door mensen die niet alleen weten wat het is om in een bepaalde regio."

Verwante presentaties


Ads door Google