De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. Lef… “In wiens naam” Zijn naam:

Verwante presentaties


Presentatie over: "What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. Lef… “In wiens naam” Zijn naam:"— Transcript van de presentatie:

1 What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. Lef… “In wiens naam” Zijn naam: de waarheid! Durf jij het aan?

2 What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. “De enige op aarde…” “Want hij zal zijn volk bevrijden van hun zonden”, Matt. 1:21, Jo-shua, Jahwe Redt. Redding? Zonden: een last waar je van af wilt?

3 What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. Zonden? Hoezo? Wonden! Ja, die wel! Jezus’ naam: de HEER redt. Van zonden, zó van wonden!


Download ppt "What’s in the Name? Zijn naam is Jezus: Want hij verlost ons 1. Van onze angst; 2. Van onze zonden; 3. Van onze wonden. Lef… “In wiens naam” Zijn naam:"

Verwante presentaties


Ads door Google