De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Taalbrug VSO diplomagericht Examen 2016. Examenreglement beschrijft hoe zaken betreffende het examen geregeld zijn wordt binnenkort uitgereikt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Taalbrug VSO diplomagericht Examen 2016. Examenreglement beschrijft hoe zaken betreffende het examen geregeld zijn wordt binnenkort uitgereikt."— Transcript van de presentatie:

1 Taalbrug VSO diplomagericht Examen 2016

2 Examenreglement beschrijft hoe zaken betreffende het examen geregeld zijn wordt binnenkort uitgereikt

3 Taalbrug VSO werkt samen met Vakcollege voor basis en kader examen Aloysius de Roosten voor theoretisch examen

4 Het examen bestaat uit: Het PTA programma van de bovenbouw Het landelijk Centraal Examen

5 Verschillen basis leerlingen maken het Centraal Examen digitaal op het Vakcollege kader leerlingen maken het Centraal Examen schriftelijk op het Vakcollege theoretische leerlingen maken het Centraal Examen schriftelijk op de Taalbrug

6 Wat telt er mee bij je examen? Je PTA cijfer telt voor de helft mee Je cijfer op het Centraal Examen telt ook voor de helft mee Op het Centraal Examen minimaal een 5,5 gemiddeld De rekentoets Voor Nederlands minimaal een 5 Gym en CKE moeten minimaal met een voldoende afgesloten zijn

7 Vragen over het examen bij de mentor bij de examensecretaris Jannie Bolijn


Download ppt "Taalbrug VSO diplomagericht Examen 2016. Examenreglement beschrijft hoe zaken betreffende het examen geregeld zijn wordt binnenkort uitgereikt."

Verwante presentaties


Ads door Google