De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kijkje in de keuken van de ZGP Registreren, declareren en controleren door Gerard van den Berg 1/10/2015.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kijkje in de keuken van de ZGP Registreren, declareren en controleren door Gerard van den Berg 1/10/2015."— Transcript van de presentatie:

1 Kijkje in de keuken van de ZGP Registreren, declareren en controleren door Gerard van den Berg 1/10/2015

2 Registreren wat je doet. Declareren wat je geregistreerd hebt en controleren of je het goed gedaan hebt.

3 Website: www.gwcvandenberg.nl Op de website staat uitgelegd wat een ZGP is, een curriculum vitae, opsomming van publicaties, werkstukken en nevenactiviteiten. Aanmelden kan 7 maal 24 uur per dag per e-mail Verder uiteenzetting van organisatie van de praktijk, rechten en plichten en met welke zorgverzekeraars de ZGP een contract gesloten heeft.

4 Medicore Tijdens de workshop wordt het software systeem geïllustreerd, hoe activiteiten worden geregistreerd en gedeclareerd. Alle Nza regelgeving is in de software opgenomen en bij een strijdigheid met Nza regelgeving blokkeert het systeem

5 Reflectum Tijdens de workshop wordt een voorbeeld gegeven van ROM en hoe de OQ45 als hulpmiddel wordt gebruikt bij indicatiestelling, opstellen van het behandelingsplan, het verloop van de behandeling en hoe het gebruikt wordt bij de eindevaluatie van de behandeling.

6 Controle Op een Exel bestand wordt getoond, voor wie bij welke zorgverzekeraar, welk bedrag wordt gedeclareerd, wanneer betaald is en welk deel, bestede tijd, gemiddelde prijs per uur, beginmeting ROM, eindmeting ROM en gemiddelde verbetering.

7 Uiteindelijke controle De toonde Exel sheet gaat naar de accountant voor het opstellen van de jaarrekening. Ik dank u voor uw inbreng en uw aandacht


Download ppt "Kijkje in de keuken van de ZGP Registreren, declareren en controleren door Gerard van den Berg 1/10/2015."

Verwante presentaties


Ads door Google