De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SOT REKENEN IN GROEP 1-2 Waar ben ik mee bezig?. WAT HEB IK GEDAAN: Interview leerkracht groep 1-2 Beginsituatie van de school geschetst Literatuuronderzoek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SOT REKENEN IN GROEP 1-2 Waar ben ik mee bezig?. WAT HEB IK GEDAAN: Interview leerkracht groep 1-2 Beginsituatie van de school geschetst Literatuuronderzoek."— Transcript van de presentatie:

1 SOT REKENEN IN GROEP 1-2 Waar ben ik mee bezig?

2 WAT HEB IK GEDAAN: Interview leerkracht groep 1-2 Beginsituatie van de school geschetst Literatuuronderzoek om mijn deelvraag ‘welke materialen en activiteiten kun je inzetten om de ontwikkeling van meten/meetkunde te stimuleren?’ te beantwoorden. Enquête (wordt uitgelegd).

3 WAT MOET IK NOG DOEN: Literatuuronderzoek voor de overige deelvragen. Het ontwerpen van een product. Zorgen voor een geheel.

4 HOE KAN IK JULLIE ERBIJ BETREKKEN: Enquête invullen. Op de hoogte houden van ontwikkelingen. Ideeën en tips zijn altijd welkom!


Download ppt "SOT REKENEN IN GROEP 1-2 Waar ben ik mee bezig?. WAT HEB IK GEDAAN: Interview leerkracht groep 1-2 Beginsituatie van de school geschetst Literatuuronderzoek."

Verwante presentaties


Ads door Google