De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom op de ouderavond van klas T2A. eindtijd Presentatie eindigt uiterlijk 21:00 uur. Daarna de mogelijkheid om nog even samen te praten of met een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom op de ouderavond van klas T2A. eindtijd Presentatie eindigt uiterlijk 21:00 uur. Daarna de mogelijkheid om nog even samen te praten of met een."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom op de ouderavond van klas T2A

2 eindtijd Presentatie eindigt uiterlijk 21:00 uur. Daarna de mogelijkheid om nog even samen te praten of met een van de mentoren in gesprek te gaan.

3 Kennismaken met de mentoren Mevrouw Moelker: Werkt niet op dinsdag en woensdagmiddag Meneer Adriaansen: Werkt op woensdag voor een andere instelling en niet op donderdag Telefonisch via school: Wij krijgen een terugbelverzoek.

4 Verdeling Mentoraat Mevr. Moelker Mirthe Maria Justin Noël Collin Isa Keyani Jermaine Owen Berfin Dominique Men. Adriaansen Rik Sebastiaan Jarno Kevin Xander Lotte Sharon Tom Tim Danique

5 refelectiegesprekken Voor elk rapport Ouders en leerling een verslag Aanleiding voor een gesprek van u met uw zoon/dochter.

6 coachgesprekken Voor sommige leerlingen als er aanleiding toe is.

7 10 minutengesprekken Ouders en leerling welkom. Data: 8 en 9 december (adr verhinderd 9 december)

8 Werken op b+/Basis-/kader niveau M&N kent B+ Als de leerling cijfermatig en gedragsmatig laat zien kader aan te kunnen Per rapportvergadering worden de niveaus tegen het licht gehouden.

9 SOM https://somtoday.nl/ Voor o.a.: Cijfers Absentie gele kaart etc.

10 Ondersteuningscoördinator. Als het eens niet zo goed gaat ZAT: – Schoolmaatschappelijk werk – Schoolarts – Leerlingbegeleiding Mevrouw van Gilst:

11 Studieplanner htm htm

12 Donderdagmiddag inhaalmoment Als leerling mailtje krijgt hoeft hij niet te komen. Dus geen mailtje: verplicht aanwezig. Afmaken studieplanner Inhalen repetities.

13 Zuludesk Speciale app: Zuludesk Parent app Toelichting mevrouw Moelker. Meer informatie: https://zuludesk.com/nl/

14 iPadregels

15 Cops Gemiddels 1x per maand op school voor allerhande zaken.

16 Veranderingen VMBO-Walcheren Richting keuze: PSO (Praktische SectorOriëntatie) en LOB lessen tijdens PSO. Ouders krijgen hulp: Voorlichtingsavond en sectormarkt 17 februari 2016 vermoedelijk in Nehalennia. Decaan: Mevrouw Wierikx:

17 Vragen?

18 Dank voor uw komst En Fijne avond allemaal!


Download ppt "Welkom op de ouderavond van klas T2A. eindtijd Presentatie eindigt uiterlijk 21:00 uur. Daarna de mogelijkheid om nog even samen te praten of met een."

Verwante presentaties


Ads door Google