De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op kunt u met een paar muisklikken emblemen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op kunt u met een paar muisklikken emblemen."— Transcript van de presentatie:

1 Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken emblemen van foto kwaliteit ontwerpen en laten maken. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.strijk-embleem.nl voor een embleem maken.

2 Voor wie zijn de instrijkbare emblemen van http://www.strijk- embleem.nl geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor een embleem maken.

3 Alle voordelen van zelf een embleem maken via http://www.strijk- embleem.nl kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor een embleem maken.

4 Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden via http://www.strijk-embleem.nl inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over embleem maken.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.strijk- embleem.nl ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van embleem maken.


Download ppt "Embleem Maken en Ontwerpen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op kunt u met een paar muisklikken emblemen."

Verwante presentaties


Ads door Google