De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startopdracht Laat je boeken in je tas, pak alleen een pen Schrijf op het blaadje aan de ene kant wat je weet over de Jager-Verzamelaars -> begrippen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startopdracht Laat je boeken in je tas, pak alleen een pen Schrijf op het blaadje aan de ene kant wat je weet over de Jager-Verzamelaars -> begrippen,"— Transcript van de presentatie:

1 startopdracht Laat je boeken in je tas, pak alleen een pen Schrijf op het blaadje aan de ene kant wat je weet over de Jager-Verzamelaars -> begrippen, namen, belangrijke jaartallen, gebeurtenissen, ontwikkelingen enz. Schrijf op de andere kant alles over de Eerste Boeren -> begrippen, namen, belangrijke jaartallen, gebeurtenissen, ontwikkelingen enz.

2 Verboden woord! Ga in tweetallen tegenover elkaar staan: één kijkt naar het bord, de ander naar de muur. Degene met het gezicht naar het bord krijgt begrippen te zien. Omschrijf de begrippen één voor één. Let op: je mag het woord of stukjes ervan niet gebruiken. De ander raadt om welk begrip het gaat. Het eerste tweetal dat de zes begrippen weet roept ‘jippie’ en gaat zitten. De andere tweetallen hebben dan nog 1 minuut.

3 Voorbeeld om te oefenen Schooltas Etui Atlas Mens en Maatschappij Aardrijkskunde Geschiedenis

4 En nu echt: nomaden natuur middelen van bestaan zelfvoorzienend archeologen prehistorie

5 Draai de rollen om landbouw hunebed revolutie goederen landbouwsamenleving basisbehoeften


Download ppt "Startopdracht Laat je boeken in je tas, pak alleen een pen Schrijf op het blaadje aan de ene kant wat je weet over de Jager-Verzamelaars -> begrippen,"

Verwante presentaties


Ads door Google