De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen."— Transcript van de presentatie:

1

2 De rode duif

3 De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt ondergepoept en de mensen durven nauwelijks nog de straat op. De kosten voor de straatreiniging zijn inmiddels van gigantische hoogte.

4 Daar komt een man het stadhuis binnen en doet aan de burgemeester een voorstel: “Als u mij belooft, dat u mij geen vragen stelt, zal ik uw mooie stad van al de duiven bevrijden. Als u mij echter wel een vraag stelt, moet u mij 5.000.000,00 Euro betalen!”

5 De burgemeester denkt even na en accepteert het voorstel.

6 De volgende dag gaat de man op het Stadhuisplein staan, opent zijn jas en haalt er een rode duif uit. De rode duif vliegt omhoog en draait een paar rondjes boven het Stadhuisplein. Alle andere duiven verzamelen rond de rode duif en vliegen ten slotte met haar voorgoed de stad uit.

7 Na een tijdje komt de rode duif alleen terug en gaat op de schouder van de man zitten. De burgemeester is erg onder de indruk en zegt na een moment nagedacht te hebben:

8 “Dit is echt te gek, geweldig, ik ben gefascineerd! Maar het maakt niet uit wat het kost, ik moet u toch een vraag stellen“:

9 Heeft u ook een rode Marokkaan?

10 Lachen is niet zo moeilijk hee! Prettige dag! Stuur deze mail door naar je vrienden. Iedereen heeft toch recht op een lach!


Download ppt "De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen."

Verwante presentaties


Ads door Google