De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Township  Maken van een huis.  Arme zwarte bevolking  Huis in de township  Vooraanzicht van het huis  Plattegrond van het huis  Bewoners van het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Township  Maken van een huis.  Arme zwarte bevolking  Huis in de township  Vooraanzicht van het huis  Plattegrond van het huis  Bewoners van het."— Transcript van de presentatie:

1

2 Township  Maken van een huis.  Arme zwarte bevolking  Huis in de township  Vooraanzicht van het huis  Plattegrond van het huis  Bewoners van het huis  Hoe zien ze er uit  Hoe veel mensen wonen er  Welk werk doen ze etc.  Wat moet er gebeuren om de township te verbeteren  Verwerken van minimaal 5 begrippen uit H1

3 De opdracht  Les 1:  Eerste schets vooraanzicht van het huis (A4)  Eerste schets plattegrond van het huis (A5)  Les 2:  Verder invullen van het huis en plattegrond  Bedenken welke bewoners er wonen (A5)  Les 3:  Bewoners tekenen (A5)  Verhaal over de bewoners (A5)  Afronden van de opdracht

4


Download ppt "Township  Maken van een huis.  Arme zwarte bevolking  Huis in de township  Vooraanzicht van het huis  Plattegrond van het huis  Bewoners van het."

Verwante presentaties


Ads door Google