De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

St. Pietersplein/kerk. - Waar dient het gebouw voor? - Voor wie is het gebouwd? - Gebouwen rondom te kerk? - Wat is Vaticaanstad? - Wie woont er in de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "St. Pietersplein/kerk. - Waar dient het gebouw voor? - Voor wie is het gebouwd? - Gebouwen rondom te kerk? - Wat is Vaticaanstad? - Wie woont er in de."— Transcript van de presentatie:

1 St. Pietersplein/kerk. - Waar dient het gebouw voor? - Voor wie is het gebouwd? - Gebouwen rondom te kerk? - Wat is Vaticaanstad? - Wie woont er in de kerk?

2 Engelenburcht. - Wat is het voor gebouw? - Waar diende het gebouw voor? - Waarom heet het de Engelenburg? - Wat is het standbeeld bovenop het gebouw?

3 Colosseum. - Wat is het voor gebouw? - Waar diende het voor? - Wat gebeurt er nu in? - Wie heeft het gebouwd? - Hoe komt het dat een gedeelte nu kapot is? - Hoe groot zou het Colosseum zijn?

4 Het Pantheon - Wat is het voor gebouw? - Waar dient het gat in het dak voor? - Waar diende het gebouw voor? - Wanneer is het gebouwd, door wie, wat gebeurt er nu in?

5 Palazzo Venezia - Wat is dit voor gebouw? - Waar diende het voor? - Wie is Benito Mussollini? - Wat gebeurt er nu met het gebouw?

6 Plein van het volk ”Piazza del Popolo” - waar diende het plein voor? - Waarom is het plein gebouwd? - Wie heeft het plein gebouwd? - Wanneer is het plein gebouwd?


Download ppt "St. Pietersplein/kerk. - Waar dient het gebouw voor? - Voor wie is het gebouwd? - Gebouwen rondom te kerk? - Wat is Vaticaanstad? - Wie woont er in de."

Verwante presentaties


Ads door Google