De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Padlet Brecht Lathouwers 2LSX Aardrijkskunde - PAV.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Padlet Brecht Lathouwers 2LSX Aardrijkskunde - PAV."— Transcript van de presentatie:

1 padlet Brecht Lathouwers 2LSX Aardrijkskunde - PAV

2 Wat is padlet? Een Padlet is een online bord. Je kunt er tekst, documenten, foto's en links op kwijt. Je kunt ervoor kiezen dat iedereen de padlet kan zien of alleen een selecte groep. Je kunt ervoor kiezen dat iedereen iets op het padlet kwijt kan of alleen de mensen die het wachtwoord kennen. Je kunt je abonneren op het padlet waardoor je een berichtje krijgt als er iets nieuws op staat. Je kunt bovendien alles wat er op je padlet staat, exporteren in de vorm van een pdf of een excel-file.

3 voordelen Padlets zijn ideaal voor het bijeenbrengen en delen van informatie, meningen, vragen, plaatjes, websites of combinaties daarvan. Je kunt op één padlet tegelijkertijd of na elkaar berichten plaatsen vanaf verschillende pc's of laptops of tablets.

4 voordelen Je kunt steeds meekijken met wat er op een padlet verschijnt en feedback geven door zelf een berichtje te plaatsen.

5 nadelen Als je de padlet openbaar hebt gemaakt voor iedereen kan ook iedereen op je padlet schrijven wat hij/zij maar wil.

6 Eigen mening ik kende padlet totaal niet en toen ik het voor de eerste keer zag en kon gebruiken vond ik het meteen fantastisch. Het is echt een handig hulpmiddel om te gebruiken tijdens de lessen. Je kunt het zowel als motivatie gebruiken maar ook als afsluiter. in de toekomst ga ik zeker padlet gebruiken tijdens mijn lessen. Hieronder vind je een padlet die ik zelf ontworpen heb. Zelf heb ik mijn mening over padlet al op het prikbord bijgeschreven.


Download ppt "Padlet Brecht Lathouwers 2LSX Aardrijkskunde - PAV."

Verwante presentaties


Ads door Google