De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop? Ontwerp op uw eigen carnavalslogo of carnavalsembleem, laat deze door.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop? Ontwerp op uw eigen carnavalslogo of carnavalsembleem, laat deze door."— Transcript van de presentatie:

1 Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop? Ontwerp op http://www.embleemmaken.nl uw eigen carnavalslogo of carnavalsembleem, laat deze door ons als strijkemblemen naar u toesturen, en u heeft uw eigen, originele carnavalskleding binnen enkele dagen gereed. Op http://www.embleemmaken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavalsemblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding, of de (oude of nieuwe) kleding die u wilt gaan gebruiken voor carnaval. En u kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Maar dit hoeft niet alleen kleding te zijn, het kan ook ander textiel zijn, zoals petjes of hoedjes, als het maar van materiaal is waarop onze strijkemblemen op of in te strijken zijn (katoen, polyester of een combinatie ervan).

2 Enkele voordelen van carnavalskleding maken kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.embleemmaken.nl het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalskleding of carnavalskostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding. Ga naar http://www.embleemmaken.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijk emblemen tbv zelf carnavalskleding maken.

3 Enkele van de vragen die ons via http://www.embleemmaken.nl gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en de zelf in te strijken carnavalsemblemen? - Blijven de emblemen ook na wassen mooi? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnavalsembleem op te brengen? Ga naar http://www.embleemmaken.nl voor alle vragen en antwoorden over het zelf carnavalskleding maken.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van instrijkbare carnavalsemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf carnavalsemblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding of textiel tbv carnavalskleding anderzijds. Ga snel naar http://www.embleemmaken.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van instrijk emblemen tbv zelf carnavalskleding maken.


Download ppt "Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop? Ontwerp op uw eigen carnavalslogo of carnavalsembleem, laat deze door."

Verwante presentaties


Ads door Google