De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startpunt  Het hbo kent opleidingen  Er zijn twee routes naar de Bachelor  1 - Het vierjarige Bachelorprogramma  2 - Het programma dat is opgebouwd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startpunt  Het hbo kent opleidingen  Er zijn twee routes naar de Bachelor  1 - Het vierjarige Bachelorprogramma  2 - Het programma dat is opgebouwd."— Transcript van de presentatie:

1

2 Startpunt  Het hbo kent opleidingen  Er zijn twee routes naar de Bachelor  1 - Het vierjarige Bachelorprogramma  2 - Het programma dat is opgebouwd uit Ad en het resterend programma (minimaal 240 en maximaal 270 punten)  Inschrijven voor de opleiding en dan pas kiezen voor de Ad of Bachelor

3 Vraag in het algemeen  Staan bij alle hogescholen bij alle opleidingen met een Ad de studenten die een Ad volgen vanaf de start ook gedurende het gehele programma formeel ingeschreven als Ad’ er?

4 Sessie 3A  Welke aanpak past het beste bij het toepassen van een BSA, als er een Ad en een Bachelor in een opleiding zijn?

5 Sessie 3B  Wat is de afstudeerfase van een Ad?

6 Sessie 3C  Veel Ad’s worden in deeltijd aangebo- den. Nu staat in de wet dat ‘het instellings- bestuur de studielast mag bepalen bij deeltijd’. Wat betekent dit in juridische zin voor de studenten en de opleidingen?

7 Sessie 3D  Als een student de Ad behaalt en vervolgens meteen doorgaat voor de Bachelor, welke acties dient de hogeschool formeel op basis van de WHW te ondernemen?


Download ppt "Startpunt  Het hbo kent opleidingen  Er zijn twee routes naar de Bachelor  1 - Het vierjarige Bachelorprogramma  2 - Het programma dat is opgebouwd."

Verwante presentaties


Ads door Google