De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles."— Transcript van de presentatie:

1 The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.

2 Inhoud Wie zijn ze? Het begin. Hoe ging het? Liedje!!
Wat ga ik vertellen? Ik ga het hebben over wie ze zijn. Hoe ze zijn begonnen en hoe het toen verder met ze ging. Als laatst komt mijn favoriete liedje nog.

3 Wie zijn ze? John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ,Ringo Starr
Yellow Submarine, Yesterday, I want to hold your hand, Let it Be, Hey Jude 7 Grammy Awords De Beatles zijn vier mannen genaamd. (puntje 1). Ze zijn vooral bekend van de liedjes: (puntje 2).En ze hebben 7 Grammy awords.

4 Het begin 6 juli 1957 Schoolvriend Personeelswisselingen
Het begin van de Beatles. Het begon op 6 juli 1957 toen een schoolvriend van Paul McCartney genaamd John lennon samen met hem een band begon. Hierna zijn er heel wat mensen gegaan en gekomen. Uiteindelijk scoorde ze met de hit ‘She loves you’ in england en hun wereldwijde doorbraak was in 1964. 6 juli 1957 Schoolvriend Personeelswisselingen Volgende stap met she loves you Wereldwijde doorbraak in 1964

5 Hoe ging het Overal tournee’s 1966 stopte ze met toeren
Nog 3 jaar studiojaren. Laatste album Abbey road En toen, Ze waren erg bekend en ze gingen steeds op tournee. Maar toen stopte de optredens omdat ze zichzelf niet meer konden horen. Daarna gingen ze de studio in om liedjes te maken en na 3 jaar in de studio was het over bij het album abbey road

6 Liedje Yellow submarine
En zoals beloofd nu mijn favorite liedje genaamd ‘Yellow submarine’


Download ppt "The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles."

Verwante presentaties


Ads door Google