De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom."— Transcript van de presentatie:

1 THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE

2 Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom Van Velzen? Een aantal nummers kende ik Mijn ouders hadden 2 kaarten voor de theater show Mijn vader deed er alles aan om eronder uit te komen Ik was daar de dupe van (Waar ik achter af blij om ben)

3 Rush of life Theatershow die draait door heel Nederland in verschillende theaters Rush of Life gaat over het feit dat mensen steeds meer haast hebben, weinig tijd hebben, en daardoor vergeten te genieten van het leven. Van Velzen geeft door deze theatershow een hele mooie boodschap mee: Iedereen maakt foto’s en deelt zo veel mogelijk de hele dag door via andere andere social media. Vergeet niet vooral veel mindfoto’s te maken  veel belangrijker Zo geniet je ZELF van het moment.

4 Verwachting: Typisch concert Weinig interactie met het publiek Vooral veel nummers achter elkaar door spelen Enkele bekende meezingers 2,5 uur lang verveling.

5 Maaaaar…… Niets bleek minder waar!

6 Conclusie Een top theatershow waar heel veel interactie met het publiek plaatsvond Roel Van Velzen vertelde vele anekdotes met foto’s uit zijn eigen jeugd waardoor door heel de theatershow heen zijn boodschap heel mooi werd weergeven Er werd steeds een stuk verteld, daarna werd een nummer gespeeld dat bij dat deel van de boodschap hoorde Van Velzen is achteraf gezien een hilarische persoonlijkheid die zeker weet hoe hij zijn publiek kan vermaken. Grappig feitje: Vooral vertelde hij dat de mogelijkheid bestond dat hij ineens weg zou rennen uit de show omdat zijn vrouw ieder moment kon gaan bevallen aan de andere kan van het land. (de show was in Maastricht)


Download ppt "THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom."

Verwante presentaties


Ads door Google