De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerst is geen feest van alleen lekker eten, dan zouden we het belangrijkste vergeten. We gedenken de geboorte van HET Kind, misschien dat jij dat maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerst is geen feest van alleen lekker eten, dan zouden we het belangrijkste vergeten. We gedenken de geboorte van HET Kind, misschien dat jij dat maar."— Transcript van de presentatie:

1 Kerst is geen feest van alleen lekker eten, dan zouden we het belangrijkste vergeten. We gedenken de geboorte van HET Kind, misschien dat jij dat maar niks vind. Besef dan, het is ook een feest van licht, dat betekend niet vanzelf een lach op een gezicht. Elkaar in gedachten omarmen, dat alleen al kan een ander verwarmen. De ander om wat hij/zij is respecteren, Open staan voor wat een ander ons kan leren. Steek een kaars aan als verspreiding van HET licht, dat is de boodschap van dit gedicht Bron  Het plaatjes paradijs

2

3 Kerstmis. Kerstmis is een periode. Van vrede op aard
Kerstmis. Kerstmis is een periode. Van vrede op aard. Weg met al die ruzie. En haat naar elkaar. De dood is rapper nader gelijk een dief. Heb daarom elkander toch steeds lief.

4 Ja daar zijn ze weer de appelflappen
Een drankje De vitaminne Niet te vergeten De kalkoen De rumrozijnenbollen De poes met de oliebollen

5 Staar je niet blind naar het "grote geluk" aan de horizon Je loopt dan een grote kans om onderweg het "kleine geluk" over het hoofd te zien Nieuwjaar Met vertrouwen en geloven Kom je elke zorg te boven Angst en twijfel zijn een last "HOOP DOET LEVEN" Dat staat vast!

6 Denk ook aan de dieren tijdens het vuurwerk
Uren, dagen, maanden, jaren vliegen als een schaduw heen en wij vinden als wij dwalen niets bestendigs om ons heen Op de weg die wij betreden staat geen voetstap die beklijft al het heden wordt verleden schoon 't ons toegerekend blijft. Denk ook aan de dieren tijdens het vuurwerk Klik hier voor een toegift


Download ppt "Kerst is geen feest van alleen lekker eten, dan zouden we het belangrijkste vergeten. We gedenken de geboorte van HET Kind, misschien dat jij dat maar."

Verwante presentaties


Ads door Google