De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid."— Transcript van de presentatie:

1 Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid ziet er veel ouder uit door de dofheid en door de hyperpigmentatie wordt dat nog eens versterkt. Geef je huid wekelijks een peeling met de Bamboo Exfoliant of Soft Enzym Exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en het huidvernieuwings- proces te stimuleren. NAZOMERTIPS De nazomer, oudewijvenzomer, Sint-Michielszomer of ook wel Indian Summer genoemd, is de periode van begin september tot eind oktober waarin de temperatuur wel daalt, maar het toch nog zomerachtig weer kan zijn. Wil je dat zomergevoel en je mooie zongebruinde tint nog even lekker vasthouden? Lees dan hier de nazomertips. Hydrateer je huid Na die mooie warme vakantie in de volle zon is je huid waarschijnlijk uitgedroogd. Het is dus zaak om het vochtgehalte weer op peil te brengen. Amazone Concentrate Hydratant en Ampoule Hydratant zijn 2 ideale producten om je huid een intensieve vochtboost te geven. Het Mask Hydratant is ook geen overbodige luxe! Vergeet je lichaam niet! Smeer je lichaam goed in, liefst twee keer per dag. Zo zorg je ervoor dat je huid weer gevoed wordt en deze weer zijdezacht gaat aanvoelen. Je vermindert hiermee de kans op vervellen en een grauwe tint en je gaat hiermee ook vroegtijdige huidveroudering tegen. Tip: probeer eens de nieuwe set met daarin de Piura Body&Lifestyle Bodycream. NAAM SALON TELEFOON EMAIL WEBSITE

2 Geef je huid een goede scrubbeurt! Hydrateer je huid met ‘Secrets of the Amazone’ De Amazone is het grootste regenwoud op Aarde, is verspreid over negen landen in Zuid- Amerika, waaronder Peru. De Amazone heeft een subtropisch klimaat met een temperatuur rond de 30 graden. Een hoge luchtvochtigheid en hevige regenbuien. Deze lijn van Piura is gericht op hydratatie, balans en vochtherstel en bevat werkstoffen van de SuperStof Aloe Vera, aangevuld met Aqua Cacteen, Hyaluronzuur, Olijven, Rozenbottel en Purple Orchid. Bamboo Exfoliant Een wekelijkse behandeling met fijne bamboo scrubdeeltjes voor een diepe huidreiniging. Natuurlijke plantenoliën, Aloe Vera en Purple Orchid geven de huid de juiste voeding tijdens de behandeling, voor een zachte, gladde en stralende huid. 75ml van € 19,95 nu voor € 13,95 Amazone Concentrate Hydratant Geef uw huid een intensieve boost in vochtherstel. Uw huid wordt gestimuleerd om haar natuurlijke vochtbalans te herstellen en de vochtreserves aan te vullen. 30ml € 22,95 Amazone Ampoule Hydratant Een ware regenbui voor de vochtarme huid. De Hydra formule verzacht uw huid en verbetert in snel tempo de vochtbalans. Een onmisbaar product voor iedere huid. 15ml € 24,95 Soft Enzym Exfoliant Een ultra zachte enzymatische peeling, geschikt voor de meest gevoelige huid. Dode opperhuidcellen worden op zachte door de huid losgelaten. Natuurlijke plantenoliën zorgen ervoor dat de huid gevoed en gehydrateerd wordt tijdens de peeling en zacht en ontspannen voelt na de exfoliatie. 75ml van € 21,95 nu voor € 14,95 Amazone Mask Hydratant Geeft uw huid een intensieve vocht boost op alle niveaus. Het voorkomt van vochtverlies aan de oppervlakte van de huid en zorgt voor vochtbinding op een hoog niveau diep in de huid. Herstelt de natuurlijk vochtigheidsgraad van uw huid en vult vochttekorten aan met o.a. het 24-uurs Hydratatie Complex. 75ml € 19,95


Download ppt "Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid."

Verwante presentaties


Ads door Google