De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De zeven wereldwonderen. Men vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De zeven wereldwonderen. Men vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er."— Transcript van de presentatie:

1 De zeven wereldwonderen

2 Men vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er waren enkele verschillen maar ziehier dezen die het grootste stemmenaantal kregen:

3 1. De grote pyramides van Égypte 2. De Taj Mahal 3. De Grand Canyon 4. Het Panama Kanaal 5. De Empire State Building 6. De St-Pieter Basiliek 7. De Grote Muur van China

4 Bij het verzamelen van de notities, de lerares stelde vast dat een studentin haar kopij nog steeds bezig was.

5 Ze vroeg het meisje: “heb jij het moeilijk om een lijst op te maken?” De studente antwoordde: « ja, een beetje. Het is moeilijk om te beslissen, er zijn er zoveel! »

6 De lerares zei, « Zeg aan welke je denkt en we kunnen je misschien helpen ».

7 Het meisje aarzelde en zei: « Ik denk dat de zeven wereldwonderen zijn: »

8 1. Zien

9 2. Horen

10 3. aanraken

11 4. smaken

12 5. ruiken

13 6. lachen…

14 7. en beminnen…

15 De klas bleef stil. Deze dingen zijn zo eenvoudig en gewoon dat wij vergeten hoe wonderlijk ze zijn!

16 Onthoud het:

17 De waardevolste dingen kunnen niet door de mens gekocht of gebouwd worden. Wees niet « te druk bezig » om dit door te sturen. Een mooie dag verder!


Download ppt "De zeven wereldwonderen. Men vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er."

Verwante presentaties


Ads door Google