De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 20 september 2015 Bittere wortel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 20 september 2015 Bittere wortel."— Transcript van de presentatie:

1 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 20 september 2015 Bittere wortel

2 Efeziërs 6:4 NBG En gij, vaders, verbittert uw kinderen niet, maar voedt hen op in de tucht en in de terechtwijzing des Heren.

3 Efeziërs 6:4 staten vertaling En gij vaders, verwekt uw kinderen niet tot toorn, maar voedt hen op in de lering en vermaning des Heeren.

4 Efeziërs 6:4 Het Boek Ouders, behandel uw kinderen zo dat zij niet dwars en haatdragend worden. Voed ze zo op dat ze de Here leren volgen en liefhebben.

5 Opvoeden vanuit Bijbels perspectief

6 Verbittert uw kinderen niet Hoe zit het met u ?

7 Heb. 12: 14-15 NBG Jaagt naar vrede met allen en naar de heiliging, zonder welke niemand de Here zal zien. Ziet daarbij toe, dat niemand verachtere van de genade Gods, dat er geen bittere wortel opschiete en verwarring stichte, en daardoor zeer velen zouden besmet worden.

8 Probeer de vrede met uw medemensen te bewaren en leef als afgezonderd voor de Here, anders zult u Hem nooit zien. Let erop dat niemand van u de genade van God aan zich voorbij laat gaan. Er mag geen verbittering onder u komen, want als dat gebeurt, zullen velen erdoor aangestoken worden en zijn de gevolgen niet te overzien. Heb. 12: 14-15 Het Boek

9 Een bittere wortel verdriet boosheid bitterheid onvergevingsgezindheid wrok vergelding woede haat geweld moord

10 Een bittere wortel roei je niet makkelijk uit

11 Een bittere wortel is oersterk

12 Alle bitterheid, gramschap, toorn, getier en gevloek worde uit uw midden gebannen, evenals alle kwaadaardigheid. Maar weest jegens elkander vriendelijk, barmhartig, elkander vergevend, zoals God in Christus u vergeving geschonken heeft. Efeziërs 4:31-32 NBG

13 KOM IN ACTIE volg de juiste procedure Bidden Hulp Verlossing ga zoek ontvang BHVBHV


Download ppt "Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 20 september 2015 Bittere wortel."

Verwante presentaties


Ads door Google