De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.6 Onbeschofte mailtjes gaan retour. Aanpakken Hoe kan ik problemen met drugs en medicijnen op het werk aanpakken? Als werkgever moet uw beleid gericht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.6 Onbeschofte mailtjes gaan retour. Aanpakken Hoe kan ik problemen met drugs en medicijnen op het werk aanpakken? Als werkgever moet uw beleid gericht."— Transcript van de presentatie:

1 1.6 Onbeschofte mailtjes gaan retour

2 Aanpakken

3 Hoe kan ik problemen met drugs en medicijnen op het werk aanpakken? Als werkgever moet uw beleid gericht zijn op het voorkomen van verslaving.

4

5 Onbeschoft / niet door de beugel kunnen

6 Karel is ontzettend onbeschoft! Ik vind dat zijn gedrag echt niet door de beugel kan! De Christelijke Partij vindt dat die tentoonstelling niet door de beugel kan. Mailtjes met een onbeschofte toon worden niet behandeld en gaan retour.

7 Voorbeelden van onbeschoft taalgebruikt / onbehoorlijk taalgebruik/ taalgebruik dat niet door de beugel kan

8 Klerezooi (de) Achterlijk Balen als een stekker Gezeik (het) Iets niet pikken Echt shit is dat!! Irritant

9 Op het randje

10 Ik had 61 procent voor mijn examen. Dat was op het randje! Zonder de humor van auteur Veldkamp was dit boek echt op het randje geweest.

11 Bekruipen

12 Er bekroop haar een gevoel van angst. Mijnheer de Voorzitter, toen mevrouw Green zojuist het woord voerde, bekroop me het gevoel dat haar woorden niet geheel strookten met de werkelijkheid.

13 Gebruikelijk/gangbaar

14 Elke week brengt SeeingSounds een opkomende artiest of band en een bekende Nederlander samen op een ongebruikelijke locatie. (ongewoon) Het is gebruikelijk/gangbaar om je chef met u aan te spreken. (het is de gewoonte, het is courant)

15

16 Afglijden

17 Je ziet het taalniveau van de studenten echt afglijden. Heer, wij bidden U, ontferm U over ons land dat zo ver is afgegleden en waarvan de leiders U niet meer willen kennen. Het begint als een onbekende A-film, glijdt af naar een goede B-film en wordt dan steeds erger.

18

19 Broeden op

20 Drie Nederlandse ondernemers broeden op een plan om een enorm evenemententerrein te bouwen in de polder bij Emmeloord in Flevoland. De oudste zoon van de Belgische koning Leopold I broedde op een plan om Nederland militair aan te vallen.

21 Iemand ergens op aanspreken

22 Hoe spreek je een lastig persoon aan op zijn gedrag? Je leert het in deze online cursus! Je moet buren direct aanspreken op geluidsoverlast, je moet daar niet mee wachten.

23 Overwegen

24 Hij overwoog (om) ontslag te nemen. Ashley Cole heeft zondag toegegeven dat hij afgelopen zomer heeft overwogen te vertrekken bij Chelsea.

25 ?

26 Beleefde e-mails schrijven

27 Inlichtingen geven Met deze wil ik u graag informeren over… + substantief Met deze brief wil ik u graag inlichten over… + substantief We willen u erop wijzen dat … + bijzin Ik wil u ervan op de hoogte brengen dat … + bijzin Etc.

28 Een klacht uiten Het probleem is dat… + bijzin We hadden gerekend op… + substantief De … voldeed niet aan onze verwachtingen. We denken dat er een misverstand is ontstaan over… + substantief We willen met deze brief ons ongenoegen uiten over… + substantief Mede namens de ondertekenaars, protesteer ik tegen het feit dat… + bijzin Etc.


Download ppt "1.6 Onbeschofte mailtjes gaan retour. Aanpakken Hoe kan ik problemen met drugs en medicijnen op het werk aanpakken? Als werkgever moet uw beleid gericht."

Verwante presentaties


Ads door Google