De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Om hun school te bereiken, moeten de kinderen van Gulu in China 5 uur langs steile kliffen stappen op een weg die op bepaalde plaatsen slechts 50 centimeter.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Om hun school te bereiken, moeten de kinderen van Gulu in China 5 uur langs steile kliffen stappen op een weg die op bepaalde plaatsen slechts 50 centimeter."— Transcript van de presentatie:

1 Om hun school te bereiken, moeten de kinderen van Gulu in China 5 uur langs steile kliffen stappen op een weg die op bepaalde plaatsen slechts 50 centimeter breed is. Is het nog ver naar school, mama?

2

3

4 Kinderen uit het Chinese dorpje Zhang Jiawa, klimmen - zonder enige beveiligingsriemen - langs houten ladders, op weg naar school..

5

6 Om de kostschool van Zanskar in de Indische Himalaya te bereiken, moeten kinderen en hun ouders langs een besneeuwde ijsweg.

7 Schoolkinderen steken de rivier over langs een vervallen hangbrug in Lebrak, Indonesië

8

9 Om naar school te kunnen gaan, zijn deze kinderen verplicht om aan een kabelbaan, 800 meter boven de Rio Negro (Colombia), te gaan hangen.

10

11 De kinderen van Riau in Indonesië vertrekken per kano naar school.

12 In Mawsynram, het meest regenachtige dorpje ter wereld, stappen kinderen, op weg naar school, op de wortels van reusachtige bomen om de rivier over te steken.

13 Om naar school te gaan, vertrekt dit meisje in Myanmar op een buffel.

14 In Beldanga in Indië worden schoolkinderen door een tuk-tuk, een rijtuig op 3 wielen, opgehaald.

15 Een vader en zijn dochter steken een kapotte brug over tijdens een sneeuwstorm in Dujiangyan, in de provincie van Sichuan in China.

16 In Pangururan, Indonesië, varen schoolkinderen op het dak van een boot naar school.

17 Deze jonge meisjes in Sri Lanka passeren via een plank die op een muur uit de XVIe eeuw ligt.

18 Een wagentje vol met schoolkinderen in Delhi, Indië

19 Jonge meisjes in het dorpje Cilangkap in Indonesië steken de rivier over op een bamboevlot.

20 Kinderen en volwassenen volgen een 200km bergpad om de kostschool in Pi, China, te bereiken.

21 Padang, op het eiland van Sumatra, Indonesië: schoolkinderen steken een rivier over door middel van een koord.

22

23 In Rizal, Filippijnen : leunend op grote binnenbanden steken schoolkinderen een rivier over.

24 Bravo voor het werk van de fotografen met deze magnifieke clichés. Maar wij zijn vooral gefascineerd door de moed van deze kinderen die regelmatig hun leven wagen om zich naar de schoolbanken te begeven. Bent u ook onder de indruk van deze kleine studentjes die tot alles bereid zijn om hun dorst naar kennis te laven? Bij ons in het Westen is het voor sommige ouders vaak te veel om 100m te voet te stappen.


Download ppt "Om hun school te bereiken, moeten de kinderen van Gulu in China 5 uur langs steile kliffen stappen op een weg die op bepaalde plaatsen slechts 50 centimeter."

Verwante presentaties


Ads door Google