De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Enquête Hunzerunners 26 januari 2009 Enquête Hunzerunners 26 januari 2009.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Enquête Hunzerunners 26 januari 2009 Enquête Hunzerunners 26 januari 2009."— Transcript van de presentatie:

1 Enquête Hunzerunners 26 januari 2009 Enquête Hunzerunners 26 januari 2009

2 Algemeen… we zijn nog jong en vol op in ontwikkeling 53 ingevulde enquêtes 31 vrouwen en 22 mannen Is een voldoende voldoende? persoonlijke aandacht “had hier en daar liever een ‘matig’gegeven, maar omdat dat niet kan is het voldoende” we zijn nog jong en vol op in ontwikkeling 53 ingevulde enquêtes 31 vrouwen en 22 mannen Is een voldoende voldoende? persoonlijke aandacht “had hier en daar liever een ‘matig’gegeven, maar omdat dat niet kan is het voldoende”

3 Item Trainers… - het aantal trainers is onvoldoende - adviezen over blessures, kleding en schoeisel “trainers zijn bevlogen, enthousiaste mensen die hun passie proberen over te brengen”. - het aantal trainers is onvoldoende - adviezen over blessures, kleding en schoeisel “trainers zijn bevlogen, enthousiaste mensen die hun passie proberen over te brengen”.

4 Item training… huidige groepsindeling zo maar aansluiten in een andere groep persoonlijke aandacht verschillende trainingsvormen “mijn inziens kan er meer benadrukt worden wat we trainen en met welk doel” huidige groepsindeling zo maar aansluiten in een andere groep persoonlijke aandacht verschillende trainingsvormen “mijn inziens kan er meer benadrukt worden wat we trainen en met welk doel”

5 Informatievoorziening… trainingsschema waar? trainingsschema te laat “het komt regelmatig voor dat ik de informatie lastig te achterhalen vind op de website” trainingsschema waar? trainingsschema te laat “het komt regelmatig voor dat ik de informatie lastig te achterhalen vind op de website”

6 De eerste verbeterpunten… - inzetten assistent trainers - persoonlijke aandacht - thema's (tijdens training en workshops) - locatie trainingsschema website (gereed) - trainen met een horloge - roulatie trainers m.i.v. 8 maart 2009 - inzetten assistent trainers - persoonlijke aandacht - thema's (tijdens training en workshops) - locatie trainingsschema website (gereed) - trainen met een horloge - roulatie trainers m.i.v. 8 maart 2009

7 www.hunzerunners.net


Download ppt "Enquête Hunzerunners 26 januari 2009 Enquête Hunzerunners 26 januari 2009."

Verwante presentaties


Ads door Google