De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld."— Transcript van de presentatie:

1 Deuteronomium 34:4-5

2

3

4 Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld is de HEER kwaad op mij geworden. Hij zwoer dat ik de Jordaan niet zou oversteken en het goede land niet binnen zou gaan dat Hij u als grondgebied zou geven.”

5

6 Exodus 32:13: “Denk toch aan uw dienaren Abraham, Isaak en Israël, aan wie U onder ede deze belofte hebt gedaan: “Ik zal jullie zo veel nakomelingen geven als er sterren aan de hemel zijn, en het hele gebied waarvan Ik gesproken heb zal Ik hun voor altijd in bezit geven.”

7

8 Beloften bij de doop: In naam Vader-> Ik zorg voor je

9 Beloften bij de doop: In naam Vader-> Ik zorg voor je In naam Zoon -> Ik vergeef je zonden

10 Beloften bij de doop: In naam Vader-> Ik zorg voor je In naam Zoon -> Ik vergeef je zonden In naam Heilige Geest-> Ik werk in je

11

12


Download ppt "Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld."

Verwante presentaties


Ads door Google