De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 

Verwante presentaties


Presentatie over: "EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... "— Transcript van de presentatie:

1 EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
      Een jong stel is net twee weken getrouwd. De man nog steeds erg verliefd, heeft zin om te gaan stappen en zijn vrienden terug te zien, dus zegt hij tegen zijn vrouw:   «Schat, ik ben zo terug.»   «Waar ga je naar toe?» vraagt zijn vrouw.    «Ik ga naar ‘t café, schatje, een pintje pakken.»   «Wil je een biertje, mijn prins?»   Ze opent de koelkast en toont hem 25 verschillende soorten bier uit 12 verschillende landen: Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, etc...   De man weet niet goed wat hij moet zeggen en brabbelt:   «Ja maar schatje, in ‘t café hebben ze van die ijskoude glazen.»   Nog voor hij de zin volledig is uitgesproken, wordt hij door zijn vrouw onderbroken:   «Wil je een koud glas, schat?»

2 Ze haalt ze uit het vriesvak een enorme pint, terwijl ze staat te rillen van de kou. Haar echtgenoot, bekijkt haar een beetje bleek en zegt:   « Jawel, schat, maar in ‘t café hebben ze van die heerlijke kleine hapjes, lekker krokant. Ik blijf echt niet lang weg. Dat beloof ik. OK? »   «Wil je hapjes?»   Ze opent de deur van de oven en toont hem 15 verschillende soorten hapjes: bitterballen, vlammetjes, kipnuggets, etc...   «Maar schat.... aan de toog.... weet je... daar heeft men grof taalgebruik, daar vloekt men enzo.»

3 « Dus je wilt grof taalgebruik horen, schatje?»
«GA DAN VERDOMME ONMIDDELLIJK MET JE LUIE REET OP DE BANK ZITTEN, DRINK DAT KLOTEBIER UIT JE STRONTPINT OP EN VREET DIE BAK MET ONOZELE HAPJES LEEG, WANT JE GAAT HELEMAAL NERGENS NAARTOE. BEGREPEN?»                      


Download ppt "EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... "

Verwante presentaties


Ads door Google